Grondstuk te koop in Moraira

1.705 m2
Ref: PMR0028
 
 
CONTACTEER ONS NU
BESCHRIJVING
 

Prachtig grondstuk te koop in Moraira, gelegen in de wijk El Portet, op 3 Km van het stedelijke centrum van Moraira. Geniet van 1.705 m2, (oorspronkelijk 2 grondstuk), zeer rustige (doodlopende straat), en prachtige 360 graden panoramische uitzichten, zowel naar het Oosten als naar het Zuiden, het indrukwekkende en tegelijkertijd serene uitzicht op onze Middellandse Zee, zelfs op heldere dagen kun je aan de horizon de eilanden Ibiza en Formentera zien. In het zuiden zie je de Baai van Moraira, de Peñón de Ifach (symbool van de Costa Blanca) en de Serra Gelada. In het Zuidwesten de Sierra de Bernia en in het Noorden de Sierra del Montgo en een grote vallei omzoomd met groene dennenbossen, akkers, huizen en dorpen.

Voor meer informatie over deze woning, neem dan contact op met AREA Costa Blanca.

AREA Costa Blanca - uw onroerend goed makelaar in Moraira en omgeving - Costa Blanca - Spanje.

AREA Costa Blanca is er trots op een van de beste onroerend goed makelaars aan de Costa Blanca te zijn.

Bij AREA Costa Blanca werken wij ernaar om u de beste service aan te bieden, bij het adviseren van zowel aan en verkoop van onroerend goed. We zijn een professioneel team met een lange en succesvolle ervaring in de sector en werken met enthousiasme en verantwoordelijkheid. Ons motief is een kwalitatieve dienstverlening en streven naar klanttevredenheid. 

Onze ervaring en bereidwilligheid, uw garantie tot succes.

ALGEMEEN
 
  • Grondstukken
  • Moraira
  • Indrukwekkend zeezicht
  • 1.705 m2
 
 
 

CONTACTEER UW PERSOONLIJKE ADVISEUR

AREA Costa Blanca
Benissa – Calpe - Moraira – Altea - Jávea
 

PERFECTE PAND NIET GEVONDEN?

Wij sturen passende aanbiedingen!

 

VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie