Renovaties, interieurontwerpen en nieuwbouw

Creeren van een ´thuis´ is onze passie

Bij AREA Costa Blanca zijn we betrokken bij elk project, of het nu gaat om een renovatie, interieur inrichting of een nieuwbouw 100% op maat. We bieden vertrouwen, kwaliteit en ervaring, altijd luisterend naar onze klant, en bieden de best mogelijke oplossingen aan.

ONZE DIENSTEN

GEPERSONALISEERDE SERVICE

Wij verzorgen het toezicht op het hele proces om het juiste budget, de hoogste kwaliteit en een correcte naleving van de deadlines te garanderen.

ONTWERP OP MAAT

Uw verwachtingen en wensen zijn onze maatstaaf voor een ontwerp op maat, waarbij we alle elementen van de woning bestuderen om het maximale te realiseren.

WERK FILOSOFIE

Onze filosofie is gebaseerd op het bereiken van de combinatie van ONTWERP, KWALITEIT en KOSTEN, waarbij we U als klant de best mogelijke service bieden.

RENOVATIES DIE U GAAN VERRASSEN
Ons doel is om Uw eigendom te renoveren naar een thuis met een meerwaarde. Wij garanderen samenwerking met een team van hooggekwalificeerde professionals (metselaars, elektriciens, loodgieters, timmerlieden, enz.) met een ruime ervaring en een uitstekende reputatie in de bouwsector.
INTERIEUR DESIGN PROJECTEN
Wij bieden een complete service aan. Het belangrijkste doel is om de esthetiek, bewoonbaarheid en comfort van het pand te verbeteren, uiteraard altijd rekening houdend met uw behoeften, wensen en budget. We werken samen en stellen u graag voor aan de beste interieurontwerpers van de Costa Blanca.
NIEUWBOUW VOOR 100% OP MAAT
Gaat uw voorkeur naar nieuwbouw, dan ontwikkelen wij een volledig gepersonaliseerd project met 3D-afbeeldingen, zodat u kunt zien hoe uw toekomstige huis er komt uit te zien. Begeleiding door het hele proces verzekerd, zodat bijvoorbeeld de keuze van materialen en kwaliteiten een eenvoudig en fijn gebeuren wordt.
CONTACT met AREA Costa Blanca

Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar. Bij eventuele vragen, of gewoon om even kennis te maken… contacteer ons en wij gaan u graag van dienst zijn.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Deze site gebruikt cookies om u de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat met browsen, geeft u uw toestemming en accepteert u ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord Meer informatie